Хані Альхая живе та працює у місті Ольденбург, що у Німеччині. Він кілька тижнів підбирав продукти, з яких можна приготувати нову страву – мелонер.

Читайте також В Австралії продають ексклюзивний джин із Залужним: це допомагає Україні

Чоловік місяць придумував страву

Як пояснив кухар, процес створення був досить складним. Він куштував кавун з різними салатами, аби обрати ниайкраще поєднання. Наприклад, айсберг для цього одразу не підійшов. А от руколу він називає "ідеальною". Мовляв, її "горіхова пряна нота" – саме те, що треба для його кебаба.

Окрім кавуна, він додає до страви фету, гранати, малину та особливий соус з фініків та бананів. Та найважливішим інгредієнтом, який дає "правильний поштовх", називає м'яту. Альхая подає свою страву у свіжоспеченому лаваші з картоплею фрі.


Ось так кухар подає свою страву / Фото Bild

Людям сподобалося, але не зразу

Чоловік розповів, що його мелонер не одразу став популярним серед жителів міста. Спочатку люди були скептично налаштовані щодо цієї страви.

Втім, зараз вона – справжнісінький кулінарний хіт, який мріють покуштувати усі. Альхая також наголосив, що мелонер має менше калорій, ніж звичайний донер. "І це корисно для мозку, бо там є горіхи", – додав він.