Під час напруженої зміни персонал часто розмовляє кодовими словами, які стосуються або напоїв, або інгредієнтів коктейлів, або клієнтів.
Дивіться також В озері щось є: мисливці на Лох-Несське чудовисько приголомшили заявою
Деякі коди абсолютно нешкідливі й іноді можуть слугувати доповненням до тих, хто перебуває в барі, але якщо ви почуєте один із них, то ваш вечір може набути несподіваного повороту.
Які коди мають бармени
Багато кодів мають числову форму, якщо клієнт чекає і його ще потрібно обслужити – за словами професіоналів, код швидкого замовлення – це "200". Якщо мовиться про особливо привабливого клієнта, можна скористатися кодом "700". Однак звернути увагу слід на код "86". Хоча термін "to be 86ed" використовується в багатьох ситуаціях, найчастіше він застосовується в ресторанах і барах.
Він ефективно використовується для позначення клієнтів, яких необхідно вигнати за погану поведінку.
Дуже складно отримати код "86". Усе залежить від закладу, але зазвичай, коли вам присвоюють такий код, то це означає, що ви дуже, дуже сильно перебрали. Це може означати все, що завгодно: від надмірної випивки й агресивної поведінки до занепокоєння інших клієнтів і просто поганої поведінки,
– розповів бармен Данило Божович.
Раніше у польському місті Познань трапився курйозний інцидент. Вулицю міста залило пивом, яке перевозили у ящиках у вантажівці. З транспорту випало майже 7 тисяч пляшок пива прямісінько на дорогу. Цікаво, що сталося це біля вулиці Броварної.